A bíborkasvirág, másik nevén Echinacea, az Egyesült Államok középső területén található füves vidékeken őshonos. A kasvirágok csoportjában legismertebb növény virága bíbor színű. Az indián törzsek hamar felismerték a jótékony hatásait az emberi szervezetre, ezért előszeretettel alkalmazták sebek begyógyítására és kígyómarás esetén is. Manapság gyógyszeripari termékek alapjául is szolgál. De vajon mik azok a tulajdonságok, amik nem csak az indián törzsek lakóinak, hanem a mai modern ember számára is hasznára válhatnak?

Természetes antimikrobás és fertőzésgátló hatása az egyik legkiemelkedőbb ismérve. Ez mindenki számára egy nagyon fontos tényező lehet influenza és nátha elterjedésekor. Emellett serkentő hatással bírhat az immunrendszerben jelenlévő fehérvérsejtek aktivitására, ezáltal növelve az ellenállóképességet. A baktériumok, vírusok, gombák és egyéb kórokozók ádáz ellenségeként tarthatjuk számon. Idősek és fiatalok segítségére lehet egyaránt a megfázással teli téli időszakban.

Mivel nem lehet állandóan tea formájában erősíteni immunrendszerünket, éppen ezért alkottuk meg a bíborkasvirág felhasználásával az ezt a nevet is viselő olajkapszulánkat. Egyszerűen, időt megtakarítva készülhet fel ennek segítségével a megfázás időszakára hatékonyságával és gyors felszívódásával.

Ugorjon fejest a téli hógolyózás és hóemberépítés örömeibe megfázás nélkül a linkre kattintva: