A magyarok számára nem ismeretlen a vöröshagyma, mint megszámlálhatatlan ételünk alapja. Ez a növény azonban Közép-Ázsiából származik és onnan került át Magyarországra is. A főzési alapanyagon kívül rengeteg olyan tulajdonsággal bír, ami nagymértékben hasznosítható a szervezet számára.

Antibakteriális hatása hozzájárulhat az emésztőrendszer felső szakaszának és más egyéb területek gyulladásainál. Különösen hasznos lehet az influenzás és náthás megbetegedések esetén. Vizelethajtó és étvágygerjesztő hatással bírhat a szervezetre. Természetesen tartalmaz vitaminokat (C-, B6-, B9-, B1- és B2-vitamin), ásványi anyagokat (vas és kalcium), antioxidánsokat (kvercetin), amelyek a testi egyensúly fenntartásában segíthetnek. Bővelkedik vízben oldódó rostokban is. Antioxidánsainak köszönhetően kedvezően hathat az egészséges bőrre és a ráncok kialakulása ellen.

A hagymapucolás egy hosszú, unalmas és sírással teli folyamat. Mindemellett nyersen fogyasztás esetén a leheletünk erősen kellemetlen illatú, ami nem feltétlenül szerencsés egyes élethelyzetekben. Emiatt tettük elérhetővé az olajkapszulába zárt vöröshagymát. Így könnyebben és hatékonyabban szívódik fel a gyomorban minden előnye a kellemetlen tényezők nélkül.

Kerülje el a hagymapucolás közbeni sírást és a fogyasztás utáni kellemetlen leheletet az alábbi linkre kattintva!