1939-ben Adolf Butenant (Nobel-díjas biokémikus) egy döbbenetes felfedezést tett. Bebizonyította, hogy szilícium-dioxid nélkül nem lenne élet a Földön, sőt, minden létforma számára nélkülözhetetlen, mint az oxigén vagy a víz. 

Ez miért is fontos? Egyrészt a Föld 2. leggyakoribb eleme a szilícium, másrészt pedig minden élőlényben jelentős mértékben megtalálható. „Életásványnak” is szokták becézni, ami koncentrált formában megtalálható az elfogyasztásra alkalmas kovaföldben, ami tulajdonképpen egy teljes mértékben biztonságos, hozzáadott anyagoktól mentes, természetes szagtalan por. Valójában nem föld, hanem megkövesedett váza az elhalt egysejtűeknek, amiket kovamoszatoknak nevezünk.

Szervezetünk rengeteg területen felhasználhatja ezt a természet adta lehetőséget. Támogathatja immunrendszerünk működését a vírusokkal és baktériumokkal szemben, továbbá kiemelkedő szerepet játszhat testünk minden egyes területének méregtelenítésében, legyen szó a belekről, nyirokkeringésről, vagy akár a bőrről. Paraziták és férgek ellen is előszeretettel szokták alkalmazni, emellett az életvitelünkből adódó felesleges és lerakódott nehézfémeket távolíthatja el sejtszinten a szervezetünkből. Sejtregenerációban remekelhet, energetizálhat és akár a fogyást is elősegíthet az étvágy csökkentésével. Csontjaink és fogaink szempontjából is pozitív hatással bírhat.

Frissüljön fel és méregtelenítse testét a kovaföld erejével!

A kép illusztráció