fbpx

Zafír keletkezése

Hogy miként indult el bennem a Zafír organikus termékcsalád megalapításának gondolata? Több, mint 13 évvel ezelőtt még az ötlet sem merült fel, hogy valaha ezekkel az életünkre pozitív hatással bíró gyógynövényekkel foglalkozzak. Akkoriban még a pénzügyi szektor kötötte le a figyelmemet és időmet főtevékenységként.

Mint minden ember életében, nálam is jelentkeztek egészségügyi problémák. Egy barátom, aki már akkor több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezett gyógynövények terén, ajánlott az akkori panaszomra egy lehetséges megoldást, amivel megszüntetheti a probléma okát a  gyors „tűzoltás” helyett. Gondoltam, adok neki egy esélyt. Nagy meglepetésemre megszűnt a problémám ennek köszönhetően mindenféle mesterséges készítmény használata nélkül.

Hitetlen voltam akkoriban a természet erejét illetően. Nem sokkal a felismerésem után úgy alakult az életem, hogy munkanélkülivé váltam, szinte egyik pillanatról a másikra. Rengeteget gondolkodtam, mi az, amibe szívesen belefognék, amivel nem csak a saját, hanem a társadalom malmára is hajthatom a vizet. Ekkor vált számomra egyértelművé, milyen úton kell járjak.

Olyan víziót álmodtam meg, amiben a lehető legnagyobb segítséget (mint például a barátom is nekem) nyújtom az olyan emberek számára, akik természetes lehetőségekkel élve szeretnék kiélvezni az életüket teljes egészként. A természetazonosság a mai napig az egyik legmeghatározóbb alapelve filozófiánknak az embertársainknak való segítség és útmutatás mellett minél szélesebb körben. Miután megfogalmazódott bennem ez a misszió, alapítottam meg a Zafír organikus termékcsaládnak otthont adó céget, amely kezdeti időszakában csupán 3 gyógynövénnyel indult, nevezetesen a medvehagymával, bíbor kasvirággal és a máriatövissel. Az idő elteltével ez a szám már több, mint 90-re gyarapodott és egyre bővül az emberek igényeihez szabva. 13 magunk mögött tudható év elteltével is töretlenül haladunk előre küldetésünk elérése érdekében, ami azt is bizonyítja számunkra, hogy szükség van az útmutatásunkra, ami által értéket teremtünk a közösségnek.

 

Teljes életet és jó egészséget kívánok Önnek is!

Fábián Ferenc, alapító

Személyes adatok
Kérlek, fogadd el Adatvédelmi nyilatkozatunkat!