Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Rólunk

Miként indult el bennem a Zafír organikus termékcsalád megalapításának gondolata? Több, mint 18 évvel ezelőtt még az ötlet sem merült fel, hogy valaha ezekkel az életünkre pozitív hatással bíró gyógynövényekkel foglalkozzak. Akkoriban még a pénzügyi szektor kötötte le a figyelmemet és időmet főtevékenységként.

Mint minden ember életében, nálam is jelentkeztek egészségügyi problémák. Megismertem egy kutatómérnököt, aki már akkor több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezett gyógynövények terén. Ajánlott az akkori panaszomra egy lehetséges megoldást, amivel megszüntetheti a probléma okát a  gyors „tűzoltás” helyett. Gondoltam, adok neki egy esélyt. Nagy meglepetésemre megszűnt a problémám ennek köszönhetően, mindenféle mesterséges készítmény használata nélkül.

Hitetlen voltam akkoriban a természet erejét illetően. Rövidesen ezen felismerésem után, úgy alakult az életem, hogy az addigi tevékenységem, szinte egyik pillanatról a másikra megszűnt. Rengeteget gondolkodtam, mi az, amivel szívesen foglalkoznék, hogy ne csak saját magamnak, hanem embertársaimnak is tudjak utat mutatni. Ekkor vált számomra egyértelművé, milyen úton kell járjak.

Olyan víziót álmodtam meg, amiben a lehető legnagyobb segítséget (mint például a gyógynövény szakértő is nekem) nyújtom az olyan emberek számára, akik természetes lehetőségekkel élve szeretnék élvezni az életüket egészségesen. A természetazonosság a mai napig is az egyik legmeghatározóbb alapelve filozófiánknak. A következő fontos eszmeiségünkben az embertársainknak való segítség és útmutatás. Miután megfogalmazódott bennem ez a küldetés, alapítottam meg a Zafír organikus termékcsaládot, amely kezdeti időszakában csupán 3 gyógynövény készítménnyel indult, nevezetesen a medvehagymával, bíborkasvirággal és a máriatövissel. Az idő elteltével ez a szám már több, mint 90-re gyarapodott és egyre bővül az emberek igényeihez szabva. 17 magunk mögött tudható év elteltével is töretlenül haladunk előre küldetésünk elérése érdekében, ami azt is bizonyítja számunkra, hogy szükség van az útmutatásunkra, ami által értéket teremtünk a közösségnek.

Küldetésünk röviden: A természet által megalkotott gyógynövényeket változtatás nélkül adjuk át az embereknek, hogy egészségesebbek lehessenek.

Teljes életet és jó egészséget kívánok Önnek is!

Fábián Ferenc, alapító